Ny tomteluva införskaffad

Har nu inför julen skaffat mig en ny fräsig huvudbonad. Denna pärla är en tomteluva av finaste sammet med paljetter av röd rubin. Utöver detta finner vi även en kula av finaste fårull.

Jag har gjort ett klart och tydligt test av denna mångsidiga luva för att se vad den egentligen går för. Resultatet återfinns här nedan där jag tipsar om tre klockrena outfits och personligheter som går hand i hand med tomteluvan.

#1  Diva-luvan
 

Diva-luvan kombinerar en fashionable streetsmart look med en modern charm. Nonchalensen i bärandet ger åskådare en "ooh"-känsla och du kan förvänta dig blickar gröna av avund. Typisk ikon för bärande av diva-luvan: Maria Montazami.

#2  Gangster-luvan
 

Gangster-luvan ger ett tufft intryck och kombineras gärna med tribaltatueringar och piercingar. Luvan används som en bandana och ger ett häftigt täckande skydd för underdelen av ansiktet vilket bidrar till en skrämmande look som håller de flesta på avstånd. Typisk ikon för bärande av gangster-luvan: Sebbe Staxx.

#3  Hipster-luvan  
 

Hipster-luvan är den mest vågade utstyrseln med luvan, ett slumpat kast med bollen över nacken och den landar perfekt för att täcka det ena ögat samtidigt som det framhyser stor uppmärksamhet på resten av ansiktet. En riktigt modern look för de som vill vara först med den "nya tomteluva-stilen". Typisk ikon för bärande av hipster-luvan: Valfri söderkis.

Åka hest

Idag stog det åka hest på schemat för kvällen och så skulle det bli. En nyfunnen vän hyser en häst vid stallet i vista. Den hästen skulle få lyckan att bli riden av Cowboy Martini denna lördagskväll.

Ritten bjöd på mycket smått och gott, jag red hästen barbacka för att få den riktiga wilda western känslan och när hästen började trava sträckte jag upp händerna i luften och gav ett glädjeskrik - "Hooowdy Hesten"skrek jag och svingade mitt lasso.


Utöver detta visade jag även upp ett antal storslagna piruetter för en storskalig publik i hagen. Hagen var av finaste kaliber och jag kände hur hästen och jag klickade med en unik kemi då vi travade fram över spånet.

Denna hest och dess ritt får 4/5 havre av mig. Mums!
 
Uteblivandet av cowboyhatt och gallopperingen fattades för att få den där klockrena 5/5an.

RSS 2.0