Tuggare utan gränser

Tänkte tipsa om att Lilla Namo's EP "Tuggare utan gränser" släpptes idag! En tung ep med många kända namn med i låtarna bl.a Timbuktu, Moms, Linnea Henriksson, Jaqe mfl.
Går att haffa på spotify itunes etc.

Onsdag

Tja! :)
Idag var väl en helt vanlig dag i skolan, lite lektioner och lite drama i klassen men mest chill. Efter skolan så gymmade jag typ en timme eller nåt sånt, körde överkropp och sen lite ben!

Efter jag gymmat mötte jag upp Simon i Huddinge C för skulle få lite pengar av honom, har nu precis kommit hem och ska nog bara ta det lugnt ikväll och packa inför SM, åker ju imorn!

Min dag

Tjaaa!
Idag så hade vi Sex & Samlevnad hela dagen i skolan, det var lite föreläsningar och så, hyfsat kul men inte jätte.
Efter skolan så Gymmade jag först och lite senare sprang jag sprintträning i hökarängen. Båda två kändes riktigt bra! :)

Fick skolfotot idag oxå, så här blev det!

Söndag

Idag sov vi väldigt länge, vaknade vid 13 men var väldigt behövligt med tanke på att jag bara sov 3 timmar förra natten. Sen var jag och Nathalie med varandra fram tills 16 då hon var tvungen att åka eftersom hon hade familjemiddag. Sen ikväll så åkte jag hem till Micke och blev bjuden på middag där och sen kollade vi på filmen "Pain & Gain", den var riktigt bra och rolig, rekommenderas helt klart!

Lördag

På lördagen så vaknade jag vid 8 för skulle åka och springa med Micke! Sov bara 3 timmar så var väldigt trött, men när vi väl kommit igång med löpningen så kändes det bra! Vi sprang sista milen på Lidingöloppet, för att Micke skulle lära sig banan inför nästa helg!
På eftermiddagen var jag med Nathalie och Micke och åt och lagade middag, på kvällen kollade jag och nathalie på en film och sen somnade vi rätt tidigt!

Fredag

I fredags var jag på insparksfest för Sjödalsgymnasiet, Huddingegymnasiet och Östra gymnasiet. Jag gick dit med Simon och var mest med honom där men jag träffade massa jag kände där oxå, det var kul och det var en helt okey DJ iaf! Drog hem typ vid halv 2 och sen när jag kommit hem låg jag och snackade i telefon med Nathalie några timmar!
 

Om min dag

Idag var en vanlig dag i skolan fast ändå inte för jag hade skolfoto! Kanonkul får 5/5 martinis.

Efter skolan hade jag orienteringsträning gick självklart fina fisken och gymmade lite efter träningen också hurtig som jag är! Yeah!
Hörs imorn peace out chilla kant!

Design

Spenderat kvällen på att försöka finslipa designen till Nathalies blogg.
Har jobbat lite i kodmallarna och stilmallarna och lärt mig lite nya saker men det mesta kunde jag sedan tidigare!
Designen är inte helt klar än men den går att skåda på
HTTP://MARTINIDESIGN.BLOGG.SE
för er som är intresserade av att se!
 

Torvallahäng och Utegym

Tja! Slutade skolan vid 15.00 så missade min akademiträning som var typ 14.30 till 15.30. Satt därför kvar ett tag i skolan och gjorde en Engelskauppgift med Emma. Sen gick jag till Torvalla och mötte upp de andra i salen och chillade där ett tag med Natz, Kallis, Julia, Hanna och Mathias. Jag lallade lite och körde lite biceps och magstyrka, dom hade dock tränat klart redan så vi var tvugna att dra rätt snabbt.

Eftersom jag inte hann köra så mycket i skolan drog jag till utegymmet i visättra innan jag åkte hem, körde Bröst, Rygg, Triceps, Axlar och Biceps.


Bloggdesign

Sitter just nu under kvällen och försöker snickra ihop en bloggdesign åt flickvännen! Har lovat henne att göra en bloggdesign och header så har börjat lite smått nu på headern iallafall. Såhär långt har jag kommit just nu, blurrar den så jag inte visar för mycket, utan ni får se det färdiga resultatet senare! Har haft fria händer änsålänge så vi får väl se hur mycket jag behöver ändra på när hon sagt sitt! 
 



Träning

Kom precis hem från ett härligt träningspass i regnet. Sprang korridor-OL i Ågesta friluftsgård. Passet gick riktigt bra både löp och orienteringsmässigt och jag kände mig pigg, så efter passet gick jag till utegymmet där och körde lite mage,rygg och bröst! Gotta work that body haha! 
Ajjt, kommer förmodligen upp ett inlägg till ikväll så ni får hålla er uppdaterade! 

Slänger in en träningsrelaterad bild på mig som dock inte är ifrån idag men den får duga, tja! 
 

Skoola

Tja! Sitter i skolan nu och har fett tråkigt på vår lektion. Typ inget att göra och tiden går fett långsamt. Slutar om typ en halvtimme o de ska bli fett sköönt! Ikväll blire nog träning som vanligt!

Sovdags

Har inte haft så mycket att blogga om idag och har haft skola så har inte haft så mycket tid för det heller, men imorn ska förhoppningsvis någon skriva ett gästbloggsinlägg så då har ni iallafall någonting att se fram emot! Nu ska jag nog straxt gå och lägga mig så ni får ha de så gott tills vidare!


Gym med Kallis!

Tja! Sitter just nu i gymmet och har precis avklarat ett tvåtimmars gympass med Kallis (Jonas). Skulle egentligen haft akademiträning och sprungit orientering men vi var typ 2 minuter sena till minibussarna och de hade tydligen inget tålamod så de åkte helt enkelt utan oss!?

Så därför blev det gym istället för vår del, körde typ hela kroppen men mest överkropp. Här får ni en bild på mig och Kallis i gymmet!

Trötttis

Tjaa! Efter tävlingen idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, har känt mig ganska trött efter tävlingen. Har umgåtts med min bror Patrik, vi tänkte egentligen sticka ut ett tag men det regnade så vi sket i det o stannade inne istället! Funderar faktiskt på att gå o lägga mig snart för är så trött och har typ ändå inget bra för mig...

Dm-stafett

Idag sprang jag DM-stafett i Åvinge. Jag sprang sista sträckan i ett lag med Simon Hector och David Hector. Gick ut som 2a och kom in som 3a , missade kanske 2 minuter men slog ändå många bra som jag vanligtvis brukar få stryk av, och jag kände mig stark i ben och tekniken gick bra så jag kände mig nöjd med loppet ändå! Roligt att vi kunde komma bra fast det var mot 17-20 åringar och flera i de andra lagen är riktiga elitsatsare. Hade faktiskt inte ens hoppats på en topp-3 placering så blev litt positivt överraskad.
Vi och de övriga lagen på prispallen.

Lite kort om dagen

Spenderade dagen med min babe, det var jättemysigt och vi låg hemma och myste hela eftermiddagen, sedan lagade vi tacos och åt till middag.



Efter det åkte vi till heron city och såg Snabba Cash - Livet Deluxe. Det var en bra film och det var jättemysigt. Imorgon blir det DM-stafett om jag känner mig frisk nog!

Dagens planer

Godmorgon!
Började dagen med att åka och hämta min cykel som jag låst fast och sedan råkade tappa bort nyckeln till, typ tredje gången jag fått bryta upp låset på den cykeln..
Nåväl, sitter just nu och väntar på Natz som borde dyka upp om nån timme eller så, ska spendera dagen med henne och tror vi ska gå på bio ikväll, blir säkert mys! Hörs senare, tja!

Ny skjorta

Tja! Efter skolan hängde jag med Kallis ett tag i skolan eftersom han hade gymmat precis och sen så åkte jag och han till stan och kollade på lite kläder på bl.a hollister. Köpte en skjorta som jag tyckte var skapligt snygg och prisvärd så här får ni en bild på mig i den! Tack och hej för ikväll babes! 

Sessibäng

Sitter o chillar på Johans lektion med Sessibäng. Lånat hennes jättesöta sjal från Alexander MqQueen. Vad tycks? HOT or NOT?
 

RSS 2.0